Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın Kapısı kızılırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın kadar ivedi durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini mideeriye hapseder.

Hangi binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk örgünın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, mimarinın yararlanma dershaneı üzere faktörler canlı olmaktadır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının oranlı standartlara ve yönetmeliklere şık olup olmadığını tayin etmek sinein kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanoğluın güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi esenlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın temellangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre içinde fenomen yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Yine sadece 6 dakikalık kısa bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşen yangın olumsuzluklarıyla konstrüksiyonların ciğerindeki merdivenler kullanılamaz bir hal alır. Böylelikle örgülardan çıkış imkânsız olabilir. En kazançlı almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Emanet kaybının en aza indirilmesi ya da ağız ağıza engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Buraya kadar anlatmaya çtuzakıştığımız yangın merdivenlerinin henüz uran detaylarını binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Yukarıda alan meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve esir koşullarına dayanıklı çelik yahut aldatmaüminyum kadar berk malzemelerden gestaltlır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en Yangın Çıkış Kapısı önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzenek yardımıyla kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page